2013. április 4., csütörtök

Hahó Anglia, jön a "Kiss csapat"!

Hahó! Újra itt vagyok!

Skót dudás a Loch Ness  tónál
Ismét útnak indul az új tagokkal bővült "Kiss csapat". Ezen a nyáron (2002) a JEKA Angol-Tóvidéki házaiban töltöttünk egy élményekben gazdag hetet, ahonnan bebarangoltuk a csodálatos vidéket. Kastélyok és kertek, tavak és hajókirándulás, vízesések és hegyek, csupa - csupa csodazöld, gyönyörű virágokkal.

Levens Hall kastély kertjében
Ezen a vidéken a vad szépségű zordon kopár zöld hegyek váltják egymást a szelídebb, buja növényzetű rododendronokkal, páfrányokkal, különleges örökzöldekkel, hangával és több száz éves lombos fákkal benőtt domboldalakkal.
A tóvidék ezer arcából...
Utunk során  részünk volt párizsi kalandokban, bebarangoltuk a Skót - Felföldet, megcsodáltuk London, Gent, Brüsszel, Luxemburg nevezetességeit.


A kirándulások lebonyolításában, a napi élelmiszer készlet biztosításában, az utazás megszervezésében a JEKA Angliában lévő belga munkatársai, valamint a magyarországi iroda vezetője volt segítségünkre.
Csapatunk új, középiskolás tagja betekintést enged élményeiről vezetett útinaplójába, hogy milyen is volt ez a kirándulás, nemsokára megtudhatjátok.


Hamarosan következik az "Útinapló Nagy-Britanniából"... : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése